+36-70-581-5177 info@kollar-ker.hu

Kapcsolat

Címünk (székhely)

2541 Lábatlan
Ady Endre utca 20

telefonos elerhetoseg

Telefon

+36 33 200 121

+36 70 581 5177

Írjon nekünk

15 + 1 =

Adattárolás a Felhőben

Biztosítsa adatai biztonságát és elérhetőségét a felhő alapú adattárolási megoldásainkkal. Akár üzleti dokumentumokról, akár személyes fájlokról van szó, a felhőben tárolt adatok mindig elérhetők, biztonságosak és védettek.

IT Biztonsági Szolgáltatások

Hálózatbiztonság

Védje vállalata hálózatát a külső és belső fenyegetésektől átfogó hálózatbiztonsági megoldásainkkal. Tűzfalak, behatolásérzékelő rendszerek és VPN megoldások segítségével biztosítjuk hálózatának védelmét és integritását.

Végpontvédelem

Védje eszközeit a vírusok, kártevők és egyéb rosszindulatú programok ellen fejlett végpontvédelmi megoldásainkkal. Antivírus, antimalware és kémprogram-elhárító szoftvereink garantálják a védelem legmagasabb szintjét.

Számítógép Javítási Szolgáltatások

Hardver Javítás és Csere

Szakértőink gyorsan és hatékonyan diagnosztizálják és javítják a hardveres problémákat. Legyen szó alaplap, merevlemez, memória vagy más hardveres alkatrész cseréjéről, biztosítjuk, hogy számítógépe újra tökéletesen működjön.

Szoftver Telepítés és Frissítés

Segítünk a legújabb szoftverek telepítésében és frissítésében, hogy rendszere mindig naprakész és biztonságos legyen. Operációs rendszerek, alkalmazások és egyéb szoftverek telepítése, konfigurálása és optimalizálása a szolgáltatásaink része.

Vírusirtás és Kártevő Eltávolítás

Szabadítsa meg számítógépét a vírusoktól, kémprogramoktól és egyéb rosszindulatú szoftverektől. Hatékony vírusirtási és kártevő eltávolítási megoldásainkkal biztosítjuk, hogy rendszere tiszta és biztonságos maradjon.

Adatmentés és Helyreállítás

Ne veszítse el értékes adatait! Biztonsági mentési és adat-helyreállítási szolgáltatásainkkal visszaállítjuk elveszett vagy sérült fájljait, hogy mindig hozzáférjen fontos dokumentumaihoz, képeihez és egyéb adataihoz.

Hálózati Problémák Elhárítása

Oldja meg hálózati problémáit gyorsan és hatékonyan. Hálózati hibakeresési és javítási szolgáltatásainkkal biztosítjuk az internetkapcsolat és a helyi hálózatok zavartalan működését.

Teljesítmény Optimalizálás

Gyorsítsa fel számítógépét és javítsa teljesítményét optimalizálási szolgáltatásainkkal. Tisztítás, karbantartás és rendszerbeállítások révén biztosítjuk, hogy gépe mindig a legjobb formáját hozza.

Hálózattervezési Szolgáltatások

Egyedi Hálózati Megoldások

Személyre szabott hálózati megoldásokat kínálunk, amelyek pontosan megfelelnek az Ön vállalkozásának igényeinek. Tervezünk és kivitelezünk megbízható, hatékony hálózatokat, amelyek támogatják üzleti folyamatait és növekedését.

Hálózati Infrastruktúra Tervezés

Biztosítjuk, hogy hálózati infrastruktúrája a legmagasabb szintű teljesítményt és megbízhatóságot nyújtsa. Átfogó tervezési szolgáltatásaink magukban foglalják a kábelezést, szerver elhelyezést, switch-ek és router-ek beállítását, valamint a hálózati biztonsági intézkedéseket.

Vezeték nélküli Hálózatok

Modern és biztonságos vezeték nélküli hálózatokat tervezünk és telepítünk. Legyen szó irodai Wi-Fi hálózatról, vendéghálózatról vagy nagy területet lefedő rendszerről, megoldásaink megbízható és gyors kapcsolatot biztosítanak.

Hálózati Optimalizálás

Fokozza meglévő hálózata teljesítményét hálózati optimalizálási szolgáltatásainkkal. Elemzéseink és finomhangolási megoldásaink révén javítjuk a hálózati sebességet, csökkentjük a késleltetést és biztosítjuk a folyamatos működést.

Biztonságos Hálózatok

Védje hálózatát a kibertámadások és illetéktelen hozzáférések ellen. Hálózatbiztonsági tervezési szolgáltatásaink magukban foglalják a tűzfalak, VPN-ek, behatolásérzékelő rendszerek és egyéb biztonsági intézkedések telepítését és konfigurálását.

Felhő Alapú Hálózati Megoldások

Integrálja felhő alapú szolgáltatásait hálózatába zökkenőmentesen és biztonságosan. Felhő alapú hálózati megoldásaink segítségével rugalmasan és hatékonyan kezelheti IT erőforrásait, csökkentheti költségeit és növelheti a teljesítményt.

Adatmentési és Helyreállítási Szolgáltatások

Automatikus Biztonsági Mentés

Könnyítse meg az adatvédelmet automatikus biztonsági mentési megoldásainkkal. Beállítjuk és üzemeltetjük az automatikus mentési rendszereket, hogy adatai mindig biztonságban legyenek és könnyen visszaállíthatók legyenek.

Felhő Alapú Adatmentés

Tárolja adatait biztonságosan a felhőben, hogy mindig elérhetők legyenek, bárhol is van. Felhő alapú adatmentési szolgáltatásaink lehetővé teszik az egyszerű és megbízható hozzáférést az Ön fontos fájljaihoz és dokumentumaihoz.

Helyszíni Adatmentés

Védje adatait helyszíni biztonsági mentési megoldásokkal. Telepítjük és konfiguráljuk az Ön számára legmegfelelőbb hardveres és szoftveres megoldásokat, hogy adatainak helyszíni biztonsági mentése mindig naprakész legyen.

Adat-helyreállítási Szolgáltatások

Segítünk visszaállítani elveszett vagy sérült adatait gyorsan és hatékonyan. Legyen szó véletlen törlésről, hardverhibáról vagy rosszindulatú támadásról, szakértőink rendelkeznek a szükséges eszközökkel és tudással az adatainak helyreállításához.

Katasztrófaelhárítási Tervek

Készüljön fel a legrosszabbra katasztrófaelhárítási terveinkkel. Részletes tervet készítünk az adatvesztés elkerülésére és a működés folyamatosságának biztosítására, hogy vállalata gyorsan talpra állhasson egy esetleges katasztrófa után.

Adatmigráció

Zökkenőmentesen migráljuk adatait új rendszerekbe vagy platformokra. Biztosítjuk, hogy az adatátvitel biztonságos, gyors és adatvesztés nélküli legyen, így Ön nyugodtan összpontosíthat üzleti tevékenységére.

Eszköz- és Szoftverbeszerzési Szolgáltatások

Hardverbeszerzés

Szakértői segítséget nyújtunk a vállalata számára legmegfelelőbb hardverek kiválasztásában és beszerzésében. Legyen szó számítógépekről, szerverekről, hálózati eszközökről vagy egyéb IT infrastruktúráról, biztosítjuk, hogy a legjobb ár-érték arányú megoldásokat kapja.

Szoftverbeszerzés

Segítünk kiválasztani és beszerzni az Ön igényeinek leginkább megfelelő szoftvereket. Operációs rendszerek, irodai alkalmazások, ügyviteli rendszerek, biztonsági szoftverek és egyéb speciális alkalmazások beszerzését és telepítését kínáljuk.

Licencelési Tanácsadás

Navigáljon a szoftverlicencek világában könnyedén szakértői tanácsadásunkkal. Segítünk eligazodni a különböző licencelési modellek között, hogy vállalata mindig jogtisztán és költséghatékonyan használhassa a szükséges szoftvereket.

IT Infrastruktúra Tervezés és Telepítés

Tervezze és építse ki vállalata IT infrastruktúráját szakértői támogatásunkkal. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk az eszközök és szoftverek kiválasztásától kezdve azok telepítésén és konfigurálásán át a rendszeres karbantartásig.

Felhőalapú Megoldások Beszerzése

Integrálja a legújabb felhőalapú technológiákat vállalata működésébe. Segítünk kiválasztani és bevezetni a megfelelő felhőszolgáltatásokat, legyen szó adattárolásról, felhőalapú szoftverekről vagy virtuális szerverekről.

Karbantartás és Támogatás

Biztosítsa, hogy eszközei és szoftverei mindig a legjobb állapotban legyenek folyamatos karbantartási és támogatási szolgáltatásainkkal. Gyors és megbízható támogatást nyújtunk a mindennapi problémák megoldásához és a rendszeres frissítésekhez.

Költséghatékonysági Elemzés

Optimalizálja beszerzési folyamatait költséghatékonysági elemzésünkkel. Segítünk azonosítani a megtakarítási lehetőségeket és a leghatékonyabb beszerzési stratégiákat, hogy vállalata a legjobb értéket kapja a pénzéért.

Testreszabott Megoldások

Alakítsa ki az Ön egyedi igényeihez leginkább illeszkedő eszköz- és szoftverparkot. Testreszabott megoldásokat kínálunk, amelyek pontosan megfelelnek vállalata specifikus követelményeinek és üzleti céljainak.

Adószám és cégjegyzékszámunk

Adószám: 13791276-2-11
Cégjegyzék: 11-09-011850

Bankszámlánk

OTP: 11740092-21444230